Moderne Keuken en bijpassend TV-/haard-meubel

In deze recent gerenoveerde leefruimte kan natuurlijk geen maatwerk ontbreken. De klant nam ons in vertrouwen voor het uitwerken van de keuken met bijpassende eettafel en tv-meubel. Door de meubelen en materialen op elkaar af te stemmen, heerst er eenvoud en samenhang in deze woonkamer.

Het keramische werkblad voor het eiland en de kookzone werd voorzien in Dekton (kleur: Kira), de matzwarte wandplaat aan de kookzone werd uitgevoerd in Lacobel gehard glas. Greeploze witte laminaat fronten met bovenaan 45°afschuining zorgen voor een strak en modern geheel. 

De vooruitspringende ontbijtkast in donkere hout-look geeft de strak witte kastenwand een warmere toets. Dit gegeven maakt de kastenwand ook nét dat tikkeltje interessanter qua design.

Deze keuken werd afgewerkt met inbouwtoestellen van Neff, een zwarte kokend-water kraan van Quooker en een dampkap van Venduro.

TV-/haard-meubel

Onderaan het meubel werd opnieuw gekozen voor de donkere hout-look, afgewerkt met een blad in Dekton (Kira). Door de schuifdeur kan de televisie verborgen worden wanneer gewenst. Het open gedeelte met schabben houdt het geheel speels en luchtig. Bovenaan werd het meubel uitgelijnd met de bestaande balk zodat de grote lijnen doorlopen en opnieuw voor rust zorgen in de leefruimte.

Foto's door Vastgoedfoto