Moderne keuken op maat waasland

De moderne keuken op maat is het hart van de woning geworden. Hier wordt gekookt, gegeten maar ook geleefd, gefeest en zoveel meer. 

Wij ontwerpen moderne keukens op maat zodat deze naadloos aansluiten bij uw interieur en persoonlijkheid. Onze keukens hebben als gemeenschappelijk uitgangspunt: met een kritisch oog de meest optimale opstelling voor uw keuken vinden en deze met detail uitdenken en realiseren met een topresultaat als gevolg.  

Laat je hieronder inspireren voor jouw eigen moderne keuken op maat. Samen maken we uw woondromen waar.Moderne keuken op maat waasland – elementen

Waar houden wij rekening mee bij het ontwerpen van uw moderne keuken op maat:

  • ✔ Optimaal benutten van de ruimte
  • ✔ Uw persoonlijke stijl
  • ✔ Praktische en functionele indeling
  • ✔ Ergonomisch gemak
  • ✔ Bestaande elementen verwerken in het ontwerp
  • ✔ Verlichting in de ruimte
  • ✔ Budget

Moderne keuken op maat waasland – kasten

In een moderne keuken zijn de kasten meestal greeploos. Dit kan met systemen zoals push-pull of een rechte -of afgeschuinde greeplijst waardoor grepen in de keuken overbodig worden. We bespreken de mogelijkheden op maat steeds met de klant. Met behulp van deze systemen wordt de strakke belijning van de moderne/hedendaagse keuken gerespecteerd. De toestellen die we voorzien in een moderne keuken zijn inbouwtoestellen voor een mooi geheel. 

Moderne keuken op maat waasland – eiland

Een eiland is een evidente keuze bij een hedendaagse keuken. Hierbij heb je de keuze voor een schiereiland – waarbij het eiland nog aan een muur grenst – of voor een vrijstaand eiland. Op het eiland kan je zowel koken als spoelen of ervoor kiezen om deze twee op te splitsen waardoor je een spoeleiland of kookeiland verkiest.  

Moderne keuken op maat waasland – werkbladen

Bij Interioo heb je een scala aan keuze voor uw werkblad. Hier luisteren we vooral naar de wensen van de klant. Voor een moderne keuken op maat gaat de keuze vaak uit naar een keramisch of composieten werkblad. Dit omwille van gebruiksgemak en onderhoudsvoordelen. Heb je liever een ander materiaal is dit zeker ook mogelijk. De meeste geprefereerde materialen zijn nog solid surface, inox, hout, beton, laminaat, natuursteen.

Moderne keuken op maat waasland – Prijs

We vinden het enorm moeilijk om zo maar een prijs te kleven op een keuken op maat. Veel hangt af van de keuze van toestellen, materiaal als werkblad, hoeveelheid lades, enz. Deze keuzes hebben invloed op het uiteindelijke budget. Heb je toch een budget waar we best rekening mee houden, laat het ons weten en we passen ons advies aan. Zo kunnen we jullie droomkeuken realistisch en betaalbaar maken want we streven ernaar zo persoonlijk mogelijk te werken. We maken steeds een vrijblijvende offerte.

Moderne keuken op maat waasland – 3D visualisatie

Onze ontwerpen bouwen we helemaal zelf op in een 3D programma. Op basis van een plan of opmeting kunnen wij uw ruimte in 3D opbouwen. Hierin teken we dan een keuken op maat en met een visualisatieprogramma komt het geheel echt tot leven. Net alsof de keuken of het interieur er al staat. Door zo realistisch mogelijk te werk te gaan kunt u als klant al een goed beeld vormen hoe alles eruit gaat zien.