Lambrecht - Lokeren

Bij deze minimalistische keuken komt het "echte" maatwerk duidelijk naar boven: een ontbijtkast weggewerkt achter een cascade-systeem, LED-verlichting die aanspringt wanneer de kast automatisch opent, Niko Mysterious stopcontacten weggewerkt in de zijwand van het eiland, een koffiemachine ingewerkt in de muur én... als grote blikvanger: hetzelfde materiaal van het werkblad dat doorloopt op de vloer onder het zitgedeelte zodat je visueel een mooi gesloten strak blok krijgt.

Wit en wit combineren is geen evidentie. Vandaar dat we onze kasten hebben laten lakken (satijnlak) in hetzelfde wit als het Corian-werkblad.

Als kleuraccent in deze maatwerkkeuken is er achter het cascade-systeem een wandplaat in Dekton Aura voorzien en hebben we voor zwarte inbouwtoestellen gekozen: Ovens, kookplaat en koffiemachine van Atag, witte dampkap eveneens van Atag, spoelbak op maat gemaakt in Corian.

De eye-catcher in deze keuken qua toestellen: de Aqualex Twin Touch in het zwart! Deze kraan voorziet U van koud, warm en heet water maar eveneens van bruisend water. Een nieuwe trend in de keuken-branche en must-have voor de fans van fris bruisend water!!