Van Akeleyn - Sint-Pauwels

In deze prachtige villa voelt het als vakantie aan zee. De verklaring voor deze opzet is simpel: de opdrachtgever is iemand die veel op zee vertoeft en een sterke binding met water heeft. Dat moest ook privĂ© tot uiting komen. De toekomstbestendige villa is gerealiseerd door EX-IT Architectuur uit Sint-Niklaas. Buiten wuiven de duinplanten je toe en fonkelt het water rondom de woning door het zonlicht wat erop schijnt. 

Ook in de villa zelf heeft EX-IT Architectuur op fantastische wijze invulling gegeven aan de passie van de bewoner. Mede door de grote ramen, waardoor er vanuit bijna elke ruimte zicht is op de tuin en het water. Ook vanuit de keuken, waardoor het haast lijkt alsof je buiten aan het koken bent.

Interioo maakte de prachtige, strakke maatwerk keuken. Ook de kasten in bijvoorbeeld de slaapkamer/badkamer en het tv-meubel zijn op maat gemaakt.

De master bedroom en badkamer zijn samengevoegd. In de ruimte staat een schitterend losstaand bad van Hoesch Design. VOLA leverde de kranen. Ook vanuit het bed is er zicht op de tuin, waardoor het elke ochtend heerlijk wakker worden is.