Strak wit-zwart 

Bij deze inrichting in Tervuren staat wit-zwart centraal. Dit gegeven keert op een subtiele manier terug in de keuken en woonkamer.

De keuken bestaat uit een witte kastenwand met open nis en geïntegreerde kast, die de eyecatchers vormen in deze ruimte. Het keukeneiland is eveneens uitgevoerd in witte kunststofplaat met zwarte accenten. Het 12mm dunne werkblad bestaat uit geborstelde inox en zorgt voor een moderne toets in het geheel.

Omdat de woonkamer en keuken zich in één open ruimte bevonden was het belangrijk een duidelijk onderscheid te creëren om de privacy en rust te bewaren in beide delen. Vandaar werd er geopteerd om te werken met een op maat gemaakte afscheidingsunit die meerdere functies combineert. De unit bevat een opbergingsruimte, ontbijtkast en langs de andere zijde een tv-meubel en ingemaakte kasten. Qua materialisatie werd de keuze vanuit de keuken mooi doorgetrokken om 1 geheel te bekomen.

Gebruikte toestellen: Kookplaat, microgolfoven, afwasmachine en combi-steamer van AEG. Diepvries en koelkast van ATAG. Geïntegreerde spoelbak in inox.