Een pareltje in het Waasland!

Deze verbouwing was een leuke uitdaging: de bestaande hout-elementen (imposante luster, bestaande dressoir en opvallende binnendeuren) combineren met een moderne keuken, bureau en haardmeubel.

In de keuken hebben we met 3 blokken/kleuren gewerkt: kastenwand in donker hout (laminaat), wit "zwevend" eiland in Corian en Fenix-laminaat ingebouwd in de massief houten blok (ARO) met geïntegreerde tafel.

Toestellen: zwarte Quooker-kraan met bruisend en kokend water, Atag inbouwtoestellen met Magna-ovens en Hood-in-hob, Franke spoelbak.

Bij de inrichting van de nieuwe bureau kregen we de opdracht om kleine kunstwerkjes te integreren in de kastenwand. Met wat extra LED-verlichting bij, komen deze nu prachtig tot hun recht!!

Verder hebben we hier zwarte Fenix (anti-fingerprint!!!) gecombineerd met een wit zwevend meubel en eik fineer om toch de link met de andere ruimtes te leggen.

Het TV-en haardmeubel is dan weer gemaakt in hetzelfde donker hout (laminaat) als de kastenwand in de keuken. Zo worden alle ruimtes door gebruik van dezelfde materialen aan elkaar gelinkt.

Door de vele ramen, de groene omgeving rond de woning en verder voornamelijk met witte muren te werken, krijgt dit interieur een warme, rustige uitstraling; een pareltje in het groene Waasland!