Van De Ven - Bornem

Deze nieuwbouwwoning te Bornem is volledig onder handen genomen door het Interioo-team. Niet enkel de keuken, maar ook de eetkamer, twee badkamers, dressing, vestiaire en bijkeuken kregen een uitzonderlijk look aangemeten.

Licht, lucht en gezelligheid stonden centraal in het eisenpakket van de bewoners. De materiaalkeuze heeft in dit nastreven een bepalende rol gespeeld. Zo werd er in de keuken gebruik gemaakt van witte satijnlak op het eiland om de lichtinval nog te versterken. Om het geheel een warm karakter te geven werd er gewerkt met een kastenwand bekleed in fineer van geborstelde eik. De uitgefreesde greep geeft de wand extra cachet. Het Carrara marmer dat de bewoners kozen, geeft het geheel een verfijnde uitstraling.

Het materiaalgebruik zien we doorheen de hele woning terugkeren en zorgt voor een rustige, moderne en warme look. De badkamer is hiervan het perfecte voorbeeld. Ook hier zien we een combinatie van geborstelde eik en Carrara marmer terugkeren. Het design van het meubel zorgt dan weer voor een moderne invulling van de ruimte.

Alle kasten in dit project zijn op maat van de bewoner gemaakt en zorgen voor een strakke en functionele woonomgeving.

Gebruikte toestellen: Kookplaat, Combi-oven, Combi-stoomoven, koelkast en afwasmachine van ATAG. Dampkap van Novy, Blanco spoelbak en Quooker mengkraan.