Keyaert - Hoeilaart

De familie Keyaert kwam naar Interioo om hun nieuwbouwwoning een invulling op maat te geven. Wij namen onder meer de keuken, badkamer en dressing onder handen en zijn uiteindelijk tot dit schitterende resultaat gekomen.

Er werd geopteerd voor een warme look met industrieel karakter. De keuze voor een tafelpoot in RVS, gecombineerd met een tafelblad in fineer met uitgesproken houtstructuur, zorgen voor dit effect. De houtstructuur fineer en het inox zien we terug in de kolomkasten en het werkblad. De deur naar het gastentoilet en de toegangsdeur tot de berging hebben we eveneens in hetzelfde fineer voorzien waardoor deze niet opvallen. Ook het op maat gemaakte wandmeubel in de leefruimte is afgewerkt met strakke grijstinten en panelen in beton-look wat zorgt voor een mooie eenheid doorheen de ruimte.

De klant koos ervoor om de materialen door te trekken in de andere ruimtes van het huis. Zo zien we ook in de badkamer accenten in beton-look en zijn de maatkasten van de dressing met zachte grijze tinten afgewerkt.

Gebruikte toestellen: kookplaat en Downdraft-dampkap van Miele. Oven, combi-oven, koffie-automaat, koelkast en afwasmachine van Miele. Amerikaanse koelkast van Smeg. Spoelbak en mengkraan van Franke.