Kehoe - Brasschaat

Bij deze renovatie in samenwerking met VIAZ-architecten stond de verbouwing in teken van de ruime en lichte keuken. Het grote raam over de volledige breedte en hoogte van de keuken geeft het gevoel dat deze moderne keuken doorloopt in de ruime tuin.

Om de openheid nog te versterken hebben we gekozen om met lichte tinten te werken: witte kasten (laminaat van Egger) en een wit geaderd werkblad (composiet Silestone Eternal Callacatta gold).

De gesloten kastenwand hebben we als contrast juist een warme en donkere tint gegeven. Hier hebben we gekozen voor een onderhoudsvriendelijk houtdecor van Resopal. Ook de toegangsdeur naar de berging is hier discreet in weggewerkt. 

Voor de overige accenten hebben we gekozen om deze allemaal in het zwart te voorzien: zwarte ontbijtkast, zwarte kraan, zwarte verlichting en zwarte barstoeltjes.

Geïntegreerde toestellen: inbouwtoestellen van Miele en Atag, witte spoelbak van Blanco en dampkap van Novy.